Desert, Retete

Cous cous cu iaurt si dovleac copt

Micul dejun este mereu cea mai complicata masa de realizat pentru mine. Trebuie sa prepar ceva bun, intr-un timp scurt, deoarece bebe nu are rabdare prea multa dimineata si cere papa.
Acest mic dejun este varianta cea mai rapida daca ati copt dovleacul cu o seara inainte. 🙂

Ingrediente:
– 200 ml apa
– 2 linguri de cous cous
– piure de dovleac placintar copt
– iaurt cremos (am folosit Napolact Bio 4%)
– alune de padure
– sirop de artar
– scortisora

Mod de preparare:
Se pune apa la fiert apoi se adauga peste cous cous si se lasa la infuzat 10 min pana se absoarbe tot lichidul.
Dovleacul placintar se coace in cuptor si face apoi piure fin.
Se monteaza intr-un pahar un strat de cous cous, unul de iaurt si la final piureul de dovleac.
Se poate orna cu alune de padure, sirop de artar si scortisoara, dupa gust!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *