About

Buna, eu sunt Iasmina, o mamica foarte activa si pasionata de gatit. Am un baietel minunat, de aproape 1 anisor care este pasionat de mancare :).
Matei a fost inspiratia mea pentru acest blog si pentru toate retetele minunate pe care va invit sa le descoperiti si de ce nu sa le si incercati!
Diversificarea, ca pentru orice mamica, nu a fost ceva usor. Am avut si noi batai de cap, dar cu foarte multa rabdare si documentare, am ajuns sa facem din ea o aventura frumoasa. Am ales o diversificare clasica si cat mai echilibrata. Sustin cu tarie ca datoria oricarui parinte este sa asigure copilului o alimentatie cat mai sanatoasa! Asta am incercat si eu!
Ideea blogului a venit in momentul in care am realizat ca imi place asa de mult ceea ce fac, iar retetele au mare succes in randul copilasilor, incat am vrut neaparat sa impart din experienta noastra si cu alte mamici. Unele retete sunt adaptate pentru copilasi, unele au surse de inspiratie (multumesc pe aceasta cale mamicilor din grupul Diversificarea bebelusului), altele sunt inventate de noi.
Asa ca va invit alaturi de noi intr-o aventura dulce si frumoasa, cu multe arome noi, care sper sa ii tenteze si pe cei mai mofturosi pitici…