Desert

Budinca de chia cu lapte de ovaz si piure de caise

O noua campanie Buzzstore, o noua provocare venita de aceasta data din partea Orkla Romania.
Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel international ca un lider in produsele pe baza de plante. Avand in vedere atentia sporita din ultimul timp a consumatorilor, referitor la mediul inconjurator, produsele Naturli’ au rolul de a indeplini nevoile acestora, datorita gustului deosebit și diferit. Pentru Naturli’ gustul e o prioritate si poate de aceea este un brand atat de iubit în toata lumea.

Campania aceasta mi-a oferit placerea de a testa doua dintre bauturile vegetale marca Naturli, Laptele vegetal de ovaz cu 0 zahar si bautura vegetala de soia si vanilie.
Gustul a fost unul aparte, cu o usoara aroma de vanilie si adaos de calciu din alge.

Am incercat sa integrez acest laptel vegetal in cateva preparate sanatoase si delicioase si primul pe care l-am facut a fost o budinca de chia cu lapte de ovaz.
Pe cat arata de sofisticat aceasta budinca, pe atat de usor este de facut. Sa nu mai spun ca este si foarte buna si pe placul intregii familii.
Se pregateste cu o seara inainte, deoarece semintele de chia trebuie sa stea la hidratat in laptele vegetal, pentru a prinde textura de budinca.

Ingrediente:
– 200 ml lapte de ovaz Naturli
– 4 linguri seminte de chia
– o pastaie de vanilie
– 10 caise coapte
– fulgi de migdale
– cereale crunchy DM Bio

Mod de preparare:
Intr-un borcanas, am pus laptele de ovaz, semintele de chia si vanilia si l-am dat la frigider peste noapte. In tot acest timp semintele s-au ingrosat.
A doua zi am un piure din caise coapte, am pus budinca peste piure, apoi am presarat cerealele crunchy si fulgi de migdale!
Am ornat cu capsuni si am savurat cu placere.
Budinca o puteti oferi copiilor atat la micul dejun cat si la gustare. Semintele de chia sunt foarte hranitoare si au multe beneficii iar laptele vegetal Naturli este obtinut din ingrediente naturale fara zahar adaugat.

#buzznaturli
#naturliromania
#buzznaturliromania
#buzzstore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *