Desert

Briose cu mar si frisca neindulcita LaDorna

Noua campanie Buzzstore a venit cu un colet mic si dulce de la LaDorna si cu provocarea de a descoperi pasiuni noi in bucatarie…
Fie ca este vorba de o prajitura sau un desert cu fructe, o frisca pufoasa si gustoasa va fi mereu pe placul tuturor, in special a celor mai mici degustatori.
Frisca LaDorna este obtinuta din lapte, 100% naturala, fara conservanti, iar gustul este unul surprinzator de bun, tinand cont ca este neindulcita.

https://www.instagram.com/p/CN-H_j4l7vg/?hl=en

Iubim frisca si momentele de rasfat in familie, asa ca am ales sa prepar niste briose, super simple, cu mar si scortisoara, dupa placul baietelului, pe care sa le ornam impreuna cu frisca. Inca o data m-am convins ca un produs de calitate va fi mereu cel mai bun ajutor in bucatarie, iar frisca LaDorna pe langa faptul ca se prepara usor si rapid, a fost si pe placul celui mic.
Va las mai jos reteta de briose si va spun ca este inspirata din reteta Corinei Ureche.

Briose cu mar
– 3 oua
– 150 gr zahar brun
– 150 gr unt topit si racit
– 175 gr faina alba de grau
– o lingurita praf de copt Bio
– 1/2 linguruta scortisoara Ceylon
– 2 mere potrivite

Mod de preparare
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul, apoi se toarna untul si scortisoara si se amesteca bine.
Se adauga faina impreuna cu praful de copt si se amesteca pana se obtine un aluat omogen, fara cocoloase.
Merele se curate de coaja, se taie cubulete mici, apoi se adauga in aluat.
Intr-o tava pentru briose se pun hartiute special de copt si se umple 3 sferturi din fiecare hartiuta cu aluat. Se lasa la cuptor (180 grade, caldura sus-jos) pentru 25-30 minute, pana trec testul scobitorii.
Dupa coacere se lasa la racit si se servesc dupa preferinte. Noi am ales sa le servim cu frisca neindulcita LaDorna si scortisoara.

Pentru o frisca reusita respectati modul de preparare indicat pe cutie si veti obtine un produs pe masura asteptarilor:
– Pastrati cutia la frigider minim 24 ore inainte de a prepara frisca
– Agitati cutia inainte de utilizare
– Turnati continutul intr-un bol rece
– Ustensilele folosite trebuie sa fie si ele reci
– Bateti frisca cu mixerul la viteza medie, intre 7-10 minute
– Gustati si veti ramane surprinsi

https://www.instagram.com/p/COvQOXvlkI6/?hl=en

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *