Bebe creste vazand cu ochii iar preparatele trebuie adaptate in functie de gusturile lui. De aceea azi, la micul dejun, va propun o altfel de clatita…La fel de buna, poate mai buna decat cea obisnuita.
Ingrediente:
– 1 ou
– 5 linguri de lapte
– un iaurt mic
– 1/2 pastaie de vanilie
– 2 linguri de faina alba
– o para curatata si taiata bucatele sau data pe razatoare
Mod de preparare:
Se bate bine oul, apoi se adauga laptele, vanilia, iaurtul si faina si se omogenizeaza amestecul. Peste compozitie se adauga apoi bucatile de para. Amestecul rezultat se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt si se da la cuptorul preincalzit, 160 grade pentru 35-40 min.
Se poate servi cu putin sirop de artar!
Buna Iasmina,
Ce textura trebuie sa aiba in interior?
Am lasat-o aprox 50 min la 160 grade si e destul de moale.
Oare e facuta?
Multumesc
Buna! Textura trebuie sa fie moale, avand in vedere ca ati facut-o cu iaurt si fructe.