Retete

Paste cu sos de legume

Pastele sunt preferatele lui Matei! Daca mai au si ceva sos pe langa, atunci e rost de spalat bucataria :)).
Le puteti servi cu orice sos doriti, noi azi am ales un sos de legume si ce bun a fost! 🙂

Ingrediente:
– o cana de paste bio
– o ceapa alba
– 1/4 ardei rosu
– 1 catel de usturoi
– 2 rondele de cartof dulce
– o rosie coapta bine
– marar
– patrunjel verde
– ulei de masline

Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg bine de apa.
Separat se face sosul. Ceapa, usturoiul, ardeiul si cartoful dulce se taie bucatele mici si se pun la inabusit cu putina apa si ulei de masline. Se completeaza apoi cu apa si rosia taiata cubulete si se lasa la fiert cam 15 minute. La final se dau la blender pentru a obtine un sos mai fin. Se adauga marar si patrunjel verde, iar pentru bebei mai mari de 1 anisor si putin parmezan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *