Retete

Rosii umplute cu orez si legume

Noua ne plac foarte mult rosile umplute, sunt mai aromate decat ardeii. Asa ca am ales o reteta de care se poate bucura si bebe.

Ingrediente:
– 2 rosii mari
– 3 linguri de orez
– 1 morcov
– o ceapa
– 1/2 dovlecel baby
– ulei de masline
– patrunjel proaspat

Mod de preparare:
Spalam rosiile, le taiem patea superioara, pe care o pastram si scobim miezul rosiilor pe care il vom folosi pentru sos. Legumele le taiem cubulete mici si le punem la calit intr-o lingurita de ulei de masline si apa, apoi adaugam orezul si lasam sa fiarba. Dupa ce orezul este fiert, adaugam si patrunjel tocat, iar cu amestecul rezultat umplem rosiile.
Le punem partea superioara la loc si le asezam intr-o tava cu apa si sosul de rosii.
Lasam la cuptor 180 gr pentru 30-40 min pana se inmoaie rosiile.
Servim cu smantana si patrunjel proaspat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *