Retete

Biscuitii Gerble si gustarea sanatoasa

Cu ceva timp in urma mi-am tot propus sa mananc mai sanatos, in special cand vine vorba de gustarile de la birou. Stiu foarte bine ca acele gustari care sunt la indemana oricui iti amagesc doar foamea si vin la pachet cu o serie de dezavantaje pentru sanatate.

Ei bine, luna septembrie a constituit o mare schimbare pentru mine. Dupa provocarea fara zahar adaugat, echipa Buzzstore a venit cu o noua campanie, care mi-a atras atentia, biscuitii dietetici de la Gerble Expertul Dietetic.
Nu am putut rata aceasta campanie si m-am inscris pentru a testa impreuna cu colegii de servici noii biscuiti.
Am asteptat cu nerabdare coletul, in care am gasit 5 sortimente de biscuiti: Gerble Expert Dietetic Biscuiți Prăjitură cu Ciocolată și Nuci, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Semințe Chia și Omega 3, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Miere și Susan, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Omega 3 și Castane, Gerble Expert Dietetic Biscuiți cu Antioxidanți, Merișoare și Germeni de orez.

Nu am stat mult pe ganduri si i-am gustat pe fiecare in parte. Am fost placut surprinsa sa constat ca desi nu contin mult zahar (producatorul promite ca au cu 50% mai putin zahar decat media biscuitilor de pe piata) au un gust destul de bun si sunt destul de satiosi. Datorita aportului lor de fibre pastreaza digestia sanatoasa, iar prin continutul ridicat de Omega 3 regleaza nivelul colesterolului si al grasimilor.

Ca si gust mi-au placut toti, insa au fost unii mai speciali, care mi-au atras atentia. Biscuitii cu miere si castane s-au dovedit a fi preferatii mei!

Va invit sa ii incercati si de acum incolo sa aveti doar obiceiuri sanatoase!

Biscuitii ii gasiti aici:
Gerble Expert Dietetic Prăjitură Ciocolată/Nuci http://bit.ly/2fFK8BF
Gerble Expert Dietetic Biscuiți Semințe Chia/Omega 3 http://bit.ly/2fDWfPs
Gerble Expert Dietetic Biscuiți Miere/Susan http://bit.ly/2xX5t4d
Gerble Expert Dietetic Biscuiți Omega3/Castane-in http://bit.ly/2wKUqpA
Gerble Expert Dietetic Biscuiți Antioxidanți/Merișoare/Germeni de orez http://bit.ly/2xWmITe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *