Retete

Spanac cu carne de curcan

De fiecare data cand gatesc spanac pentru piticul meu am emotii… Si nu stiu de ce, pentru ca de fiecare data il mananca cu aceeasi pofta. Azi l-a devorat.
Va invit sa incercati si voi aceasta combinatie!

Ingrediente:
– 300 gr spanac
– 100 gr carne de curcan
– 1 catel usturoi
– 1 cub de unt
– 50 ml lapte
– o rosie
– un praf de sare
– un praf de piper

Mod de preparare:
Spanacul se spala bine si se opareste pentru 5-10 minute in apa clocotita. Se pune apoi intr-o sita, in jet de apa rece si se lasa la scurs.
Intr-o oala se pune cubul de unt si laptele pe foc, apoi se adauga spanacul. Se lasa pana ce spanacul devine cremos si absoarbe tot laptele. Se condimenteaza dupa gust.
Pieptul de curcan l-am gatit la abur si l-am maruntit la cutit.
Rosia a fost doar de decor, bebe nu s-a atins de ea :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *