Retete

Briose cu somon, ceapa si morcovi

Pe principiul ca orice se poate recicla intr-un preparat la fel de bun, am facut aceste briose cu somon si morcovi ramasi de la masa de pranz. Sunt ideale ca si gustare sau servite la cina cu un sos de iaurt.

Ingrediente:
– 1 ou mare
– 2 linguri smantana
– 2 linguri ulei
– 4 linguri faina
– 1 lingurita praf de copt bio
– o bucata de somon
– o ceapa verde
– 6 baby morcovi
– piper
– marar
– patrunjel verde

Mod de preparare:
Oul se bate spuma, apoi se adauga pe rand smantana, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Somonul gatit la abur pentru 20 min (am avut o bucata de 2 degete de somon gatit), se desface in bucatele mici si se adauga in compozitie. Ceapa verde si morcovul pregatit la abur se taie in bucatele mici, iar patrunjelul si mararul se toaca fin. Se adauga toate in compozitia de briose si se condimenteaza cu piper.
Aluatul se pune in forme de briose cu hartie de copt, care se dau la cuptorul preincalzit 170 gr pentru 25 min.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *