Desert, Retete

Budinca de paste

Mana sus cine ar manca acum o budinca de paste, moale si aromata, servita cu dulceata de afine!
Noua ne place foarte mult si o savuram mereu de la mic la mare, fiecare cu dulceata preferata!
Daca v-am convins ca merita efortul, va invit sa o incercati, o sa va placa!

Ingrediente:
– 200 gr paste mini fusilli
– 2 oua
– 150 gr branza de vaci
– 2 linguri smantana
– 100 gr ricotta
– 2 linguri de miere naturala de albine
– 1/2 lingurita coaja de portocala bio
– unt nesarat
– dulceata fara zahar pentru servit

Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte.
Ouala se bat energic si se amestece cu mierea, branza de vaci, smantana si ricotta.
Ca si mirodenii puteti adauga ce doriti insa noi am preferat coaja de portocala bio (o gasiti la DM).
In compozitia obtinuta se adauga pastele si se amesteca bine. Se unge o tava mica de chec cu unt nesarat si se toarna compozitia de paste.
Se da la cuptorul preincalzit, 170 grade, timp de 45-50 min, pana se rumeneste frumos deasupra.
Lasati tava la mijlocul cuptorului si nu dati focul tare. Important e ca amestecul de branza sa acopere toate pastele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *