Retete

Briose cu branza

Tot noi va incantam privirea si azi cu niste briose pufoase si gustoase cu branza. Dupa ce m-am gandit si razgandit asupra continutului brioselor, am hotarat sa fie ceva simplu si cu mozzarella, deoarece se cerea a fi folosita.
Au iesit aceste pufoseni, va invit sa le incercati si voi!

Ingrediente:
– 1 ou
– o lingura unt nesarat la temperatura camerei
– 100 ml lapte
– 50 gr branza (cascaval, emmental, mozzarella)
– 100 gr faina alba tip 650
– 1 lingurita praf de copt bio
– piper

Mod de preparare:
Oul se bate ca pentru omleta, se adauga untul la temperatura camerei si laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne usor in preparat, amestecand continuu.
La final se rade branza (eu am folosit mozzarella) si se adaga condimente (eu am adaugat piper).
Compozitia se pune in forme de briose, care se dau la cuptorul preincalzit, 170 grade, pentru 30 minute.
Sunt foarte pufoase si gustoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *