Desert, Retete

Budinca de tapioca cu mango

Un desert elegant si racoritor de vara! Bebe pur si simplu il adora. Si mami la fel :)).

Ingrediente:
– 50gr perle de tapioca
– 300 ml lapte
– nucsoara
– 1 mango copt

Mod de preparare:
Perlele de tapioca se spala bine si se pun la fiert in lapte, aproximativ 20 minute. In tot acest timp trebuie amestecat incontinuu, deoarece exista riscul sa se prinda.
Dupa 20 de minute o sa observati ca perlele devin translucide iar compozitia se umfla, precum cea de gris.
Dupa ce s-au fiert luam vasul de pe foc si pregatim piureul de mango. Mango il curatam si taiem bucatele si il dam la blender pentru un piure fin.
Apoi montam desertul intr-un pahar, un strat de tapioca si unul de mango, iar la final presaram putina nucsoara!
Bun bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *