Ingrediente:
– orez basmati alb
– ceapa verde
– broccoli
– porumb
– smantana
– mozzarella
– patrunjel verde
– oregano
– piper
– seminte de susan
– unt nesarat
Mod de preparare:
Orezul se hidrateaza in apa cu lamaie pentru 9 ore sau peste noapte, apoi se spala bine si se pune la fiert.
Dupa ce este fiert se adauga smantana si se mai da o data in clocot. Se ia de pe foc si se adauga ceapa verde taiata marunt, cateva buchetele de broccoli gatit la abur si cateva boabe de porumb fiert. Mozzarella se taie bucatele si se adauga in amestecul de orez.
Se transfera compozitia in forme de briose, unse cu putin unt nesarat si se da la cuptorul preincalzit, 160-170 gr pentru 10 min.
O reteta usoara, rapida si satioasa. A iesit foarte bun, mersi pentru reteta 😀
Bună. Oare se poate înlocui mozzarella cu brânzică de casă? 3
Buna! Puteti incerca si cu branzica de casa