Retete

Fasole galbena cu pui

O mancare sanatoasa si plina de fibre pentru cei mici si nu numai!

Ingrediente:
– o mana de fasole galbena
– o ceapa mica
– un morcov
– 1/2 ardei kapia
– cimbru
– sos de rosii
– patrunjel
– carne de pui
– ulei de masline

Mod de preparare:
Ceapa si ardeiul kapia se taie cubulete, iar morcovul se da pe razatoare. Se pun toate la inabusit, in apa cu putin ulei de masline.
Se completeaza cu apa si se adauga apoi fasolea galbena si cimbrul. Dupa ce au fiert adaugam sos de rosii facut in casa, eu am pus cam 4 linguri si Se lasa sa dea un clocot. Apoi se asezoneaza dupa gust si la final se presara patrunjel verde.
Carnea de pui am fiert-o si am maruntit-o la cutit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *