Retete

Fundite cu spanac si nuci Pecan

Desi baietelul iubeste pastele, mereu incerc sa vin cu provocari noi pentru el. Insa se pare ca aceasta combinatie le-a detronat pe toate. Spanacul cu nuci si parmezan a facut azi un baietel fericit!

Ingrediente:
– o cana de paste
– ulei de masline
– 2 linguri spanac
– un cub de unt
– o ceapa alba mica
– 1 catel de usturoi
– piper
– verdeturi
– nuci Pecan
– parmezan

Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-un vas cu apa, in care se adauga o lingura de ulei de masline.
Spanacul se opareste in apa cateva minute, iar apoi se scurge, se taie si se inabuseste in unt impreuna cu ceapa tocata fin.
Se condimenteaza cu piper si verdeturi, iar la sfarsit se adauga un catel de usturoi taiat fin.
Nucile Pecan se maruntesc fin la cutit, sau se rasnesc proaspat, iar parmezanul se rade pe razatoarea mare.
Pastele fierte se trec sub un jet de apa rece, apoi se adauga peste ele spanacul, nucile maruntite si se amesteca foarte bine. Deasupra se presara parmezan sau orice alt tip de branza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *