Diverse

Noile cereale Cheerios intre degustare si joaca

O noua campanie marca Buzzstore, o noua provocare pentru noi.

Ne plac foarte mult campaniile celor de la Buzzstore si am acceptat provocarea lor si de data aceasta.
Impreuna cu Matei am testat noile cereale Cheerios, disponibile acum in doua variante, Nestle Cheerios OVAZ si Nestle Cheerios OVAZ MAR si SCORTISOARA. Acestea au venit intr-o cutie foarte atent ambalata, ca de obicei, impreuna cu un mic ghid de buzz. Este foarte usor sa participi la campanile Buzzstore, ai toate informatiile necesare despre produse si despre modul de testare. In plus ghidul de buzz contine si 3 retete delicioase care se pot realiza cu aceste cereale.

Cereale sunt o importanta sursa de fibre, iar Nestle Cheerios Ovaz ofera combinatia potrivita de gust si beneficii. Aceste cereale se pot combina cu diferite tipuri de lapte animal sau vegetal, iaurt, miere, seminte si fructe pe gustul fiecaruia din familie, chiar al celor care prefera un gust mai putin dulce. Nu contin arome artificiale, ulei de palmier si un necesita timp de hidratare.
Pentru noi combinatia ideala a fost cu iaurt si fructe la micul dejun, alaturi de cereale de porumb si miere.

Dar cine a spus ca cerealele sunt doar pentru a fi mancate? Pe langa degustare am primit si o provocare pentru cei mici si anume sa realizam o activitate distractiva, in care sa folosim aceste mici cereale.
Activitatile noastre le puteti vedea in link-urile atasate mai jos, va pot spune ca au fost distractive atat pentru cel mic cat si pentru noi adultii.

In concluzie, noile cerealele Cheerios sunt foarte gustoase, au un continut scazut de zaharuri si ofera energia de care ai nevoie intreaga zi. Pentru cei mici daca aceste cereale se consuma in combinatii ideale as spune ca ocazional sunt chiar binevenite 💚
Cum ar fi de exemplu acest tort de clatite decorat cu cereale si fructe proaspete:

Tort de clatite cu crema de mascarpone

Daca nu ati participat pana acum in campaniile Buzzstore, va recomand sa incercati cu incredere, o sa va placa!

Semnat,
Iasmina

#buzzcheerios #nestlecerealeintegrale #noilecheeriosovaz #choosewholegrains

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *