Retete

Rulou de pui in fulgi la cuptor cu spanac si branza cedar

Ingrediente

– 2 bucati mari piept de pui
– cateva frunze de spanac
– branza cedar
– crema de branza
– usturoi granulat
– piper
– sare
– fulgi de porumb
– boia de ardei dulce
– faina alba
– 1 ou batut
– ulei de masline

Pieptul de pui se taie in doua si se bate cu un ciocan de snitele sau cu sucitorul pana obtine bucati subtiri, bune de rulat.
Spanacul se opareste si se toaca marunt, apoi se amesteca cu crema de branza, cedar ras sau taiat cubulete mici si usturoi granulat.
Bucatile de pui se asezoneaza cu sare si piper, apoi se adauga pe fiecare umplutura si se ruleaza. Pentru a fixa ruloul eu am folosit cate 2 scobitori pe care le-am indepartat cand l-am scos din cuptor.
Rulourile se dau prin faina, apoi si oul batut si la final printr-un amestec de fulgi de porumb maruntiti si boia de ardei dulce. Se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline pe ambele parti si se dau la cuptorul preincalzit, 180 grade, timp de 40 minute. La jumatatea timpului se intorc.
Sunt fragede si gustoase! Noi am servit cu taietei de orez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *