Diverse

Perechea perfecta de la Lenor

Bucurie mare de fiecare data cand ajung coletele de la Buzzstore!
Saptamana aceasta am primit spre testare kitul Lenor Romania cu 2 cutii de capsule de detergent predozat Lenor AllInOne PODS de cate 15 spalari (Spring Awakening si Gold), 1 sticla de balsam 1L Lenor Spring Awakening, 1 sticla de balsam 0,55 L Gold Orchid si 10 capsule si pliante pentru prietenii. In plus am gasit si o surpriza dragura in colet, un prosopel alb de bumbac din partea celor de la Lenor.

Balsamul Lenor Spring Awakening a fost din totdeauna preferatul meu, deoarece este conceput sa protejeze tesaturile inca din prima zi, tehnologia Anti-Age3 prevenind semnele imbatranirii tesaturilor – pierderea culorii, a formei si scamosarea. Hainele emana un val de prospetime pe tot parcursul zilei, chiar pana la 12 ore de purtare!

Nouatatea este detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening, care a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor! Cu o nota seducatoare de flori de primavara, capsulele de detergent Lenor curata in profunzime si ofera prospetime de lunga durata.

Am incercat si perechea Lenor detergent Allin1 PODS Gold Orchid si balsamul Lenor Gold Orchid cu parfum elegant Gold Orchid si note seducatoare de vanilie. Mirosul este unul puternic si persistent.

Dupa toata aceasta experienta as putea spune ca detergentul si balsamul Lenor sunt incantatoare folosite individual si irezistibile folosite impreuna! Iata cateva motive care m-au convins:

• curata in profunzime
• ofera prospetime timp indelungat hainelor
• protejeaza trasaturile si forma hainelor
• ofera hainelor catifelare
• este disponibil in parfumul Lenor pe care deja il stiti

Campanie Lenor

Se pare ca am gasit perechea perfecta…
Va invit si pe voi sa o incercati si sa imi spuneti care varianta e preferata voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *