Saptamana aceasta a fost randul sotului sa aleaga micul dejun pentru weekend, iar una din dorinte a fost aceste chifle umplute. Parca si uitasem cat sunt de bune :).
Ingrediente:
– 5 chifle mici
– lapte
– 3 oua de tara
– o lingura de unt topit sau ulei de masline extravirgin
– mozzarella rasa
– rosii cherry
– ardei rosu tocat
– porumb boabe fiert
– piper
– boia dulce (optional)
Mod de preparare:
Chiflele se taie si se scobesc, insa nu foarte subtiri pentru ca astfel se vor intari. Se stropesc in interior cu putin lapte si se ung cu unt topit sau ulei de masline.
Se pune un strat de mozzarella, rosii, ardei rosu tocat, porumb si din nou mozzarella. Deasupra se sparge un ou si se asezoneaza cu piper si boia dulce. Eu am ales sa pun ou doar in 3 dintre chifle, iar 2 le-am lasat asa simple.
Se dau la cuptorul incalzit, foc mediu pentru 30 min sau pana oul este facut.
Le scoatem din cuptor si mai presaram putina mozzarella deasupra. Se servesc calde cu o salata de spanac proaspat si rosii cherry!