La micul dejun am incercat o pasta tartinabila cu somon. A iesit foarte pufoasa, iar baietelul a fost incantat de textura si gust. Sa invit sa o incercati daca vreodata va ramane somon gatit si vreti sa il reciclati š
Ingrediente:
– 100 gr somon salbatic gatit la abur
– o lingurita zeama de lamaie
– 2 linguri smantana 12%
– o lingura branzica de casa/ ricotta
– piper
– patrunjel verde
– ceapa verde
Mod de preparare:
Somonul l-am gatit cu o zi inainte la abur, apoi l-am desfacut in bucatele mici si l-am pus in robotul cu lama in S. Am adaugat zeama de lamaie, smantana, branzica si patrunjelul si am mixat pana am obtinut o crema fina si aerata.
Am adaugat piper si ceapa verde taiata marunt si am servit pe crakersi de ovaz si paine integrala.
Se poate si alt peste in afara de somon? Multumesc!
Buna! Da, se poate incerca si cu alt peste.
Multumesc! š¤
Buna, reteta pt crackersi? Multumesc.
Buna! Crackersii i-am luat din DM. Baietelul a servit pasta de peste cu paine integrala, crackersii nu au fost pe placul lui š