Retete

Paste cu pesmet si nuca

Acest preparat imi aduce mereu aminte de copilarie, iar aroma de scortisoara si nuca se potriveste perfect cu vremea de afara. Noi le serveam adeseori cu zahar deasupra, insa pentru cei mici cativa stropi de miere sunt suficienti!
Voua ce preparate va aduc aminte de copilarie?

Ingrediente:
– 100 gr paste fussili
– 3 linguri pesmet
– 1 lingurita zahar de cocos
– nuca macinata fin
– scortisoara
– nucsoara
– miere naturala
– unt topit

Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj in apa sau in lapte.
Pesmetul se amesteca cu scortisoara, nuscoasa, nuca si zahar de cocos si se incinge intr-o tigaie antiaderenta, fara adaos de grasime. Se ia de pe foc si se adauga putin unt topit.
Se amesteca bine si se adauga peste paste pana se incorporeaza bine amestecul de pesmet.
Cand se servesc se adauga putin miere naturala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *