O combinatie mai atipica, insa va asigur ca este foarte gustoasa. Aceste ciuperci umplute le puteti oferi atat la pranz cat si la cina.
Ingrediente:
– 6 ciuperci Champignon
– 100 gr ricotta
– o lingura nuca macinata proaspat
– o lingurita oregano
– o lingura parmezan ras sau mozzarella
– piper
– boia dulce
– ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se condimenteaza cu piper si putina boia dulce.
Ricotta se amesteca cu nuca macinata, oregano si parmezanul ras. Pentru copii mai mici puteti folosi mozzarella rasa fin.
Ciupercile se pun intr-o tava cu hartie de copt si se umple fiecare ciuperca cu o lingura de amestec. Se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit, 200 gr timp de 20 min.
Se servesc calde si se pot oferi atat la pranz cat si la cina.