Diverse

Paste cu sos de rosii si porumb

Pastele ne plac in orice forma si orice combinatie. De data aceasta ne-am hotarat sa si reciclam si am folosit tot ce aveam ramas prin frigider. Au iesit delicioase!

Ingrediente:
– 200 gr paste
– o ceapa mica
– 2 catei de usturoi
– 1/3 morcov ras
– 1/2 ardei gras
– 3 rosii coapte taiate cubulete
– bulion facut in casa fara sare
– busuioc proaspat
– porumb
– frunze de patrunjel
– un praf de piper
– un praf de sare (2a+)
– ulei de masline
– parmezan/ cascaval pentru servit

Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg de apa si se lasa deoparte.
Ceapa, usturoil si ardeiul se taie cubulete mici si se inabusesc in apa cu putin ulei de masline. Se adauga morcovul ras, se completeaza cu putina apa si se lasa la foc mic pana se inmoaie legumele. Se adauga apoi rosiile si sucul de rosii, busuiocul proaspat si se fierb pana ce sosul se ingroasa.
La final se adauga porumbul si frunzele de patrunjel tocate fin.
Pastele se pot servi cu cascaval ras sau putin parmezan pentru copilasi mai mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *