Retete

Pui crocant in fulgi de porumb la cuptor

O reteta indragita de cei mici si cei mari. Pentru adulti puteti folosi si boia de ardei iute.

Ingrediente:
-2 bucati de piept de pui taiat fasii mici
-2-3 linguri de faina
-1 ou mare
– fulgi de porumb
– boia dulce sau picanta (pentru adulti)
– usturoi pudra
– sare
– piper
– ulei de masline

Bucatile de piept de pui se taie in fasii mici si se trec prin faina, apoi prin ou batut. Se pot folosi si aripioare de pui.
Fulgii de porumb se maruntesc cu un robot si se adauga peste ei condimentele dorite. Noi am adaugat usturoi pudra, boia dulce, sare si piper. Bucatile de pui se trec prin amestecul de fulgi de porumb si se aseaza intr-o tava. Se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit, timp de 35-40 min. La jumatatea timpului se intorc.
Noua ne-au placut tare mult si am incercat si cu aripioare! Daca va place picant puteti adauga boia iute. ­čîÂ

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *