Retete

Soufle de cartofi

Reteta aceasta de soufle a avut mare succes de fiecare data, bebe pur si simplu o adora. Si mami la fel :). Textura pufoasa o face numai buna de mancat intr-o zi calduroasa!

Ingrediente:
– 1 cartof alb
– 1 cartof dulce mic
– 1 pastarnac
– 1/2 baby dovlecel
– o ceapa verde
– o lingura de branzica de casa
– 1 galbenus
– o lingura smantana
– patrunjel frunze

Mod de preparare:
Legumele se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert sau la abur. Dupa ce sunt fierte se paseaza toate cu o furculita si se adauga frunze de patrunjel proaspat.
Se amesteca branza, oul si smantana, apoi se incorporeaza amestecul cu legumele pasate.
Punem totul la cuptor, intr-o forma unsa cu unt nesarat si lasam la foc mediu 30-40 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *