Biscuiti, Retete

Biscuiti 100

Biscuitii 100 sunt cei mai rapizi si usori biscuiti si nu cred ca exista mamica care sa nu ii fi incercat macar o data. Se pot realiza cu orice tip de branza, iar cantitatile se pot personaliza in functie de gustul fiecaruia. Noua ne plac cu ricotta!

Ingrediente:
– 120 gr faina alba 650
– 120 gr branza ricotta
– 80 gr unt
– 1 galbenus
– mix de seminte

Mod de preparare:
Faina se amesteca cu untul la temperatura camerei si cu branza ricotta. Va rezulta un aluat sfaramicios, iar cel mai usor se amesteca cu mana.
Aluatul rezultat se lasa la frigider timp de 1 ora, apoi se intinde foaie subtire de 0,5cm. Se decupeaza in diferite forme si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung deasupra cu galbenus de ou si se presara mixul de seminte. Puteti incerca seminte de susan, mac, in, dupa preferinte sau ii puteti lasa simpli.
Se dau la cuptorul preincazit 150-160 gr timp de 20 min. Verificati sa nu se arda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *