Desert, Retete

Briose cu capsuni

Ce faci atunci cand mai gasesti niste capsuni dulci si aromati in piata? Raspunsul este simplu, niste briose aspectoase si gustoase, numai bune de oferit la gustare sau de luat la plimbare.

Ingrediente:
– 200 g de faina
– 100 ml de lapte
– 1 ou
– 50 g unt nesarat
– 2 linguri zahar de cocos
– o jumatate lingurita pudra de vanilie
– o lingurita de praf de copt bio
– 1 varf de cutit de sare (optinal, 2a+)
– 100 g de capsuni taiate cubulete

Mod de preparare:
Se amesteca cu mixerul oul cu zaharul de cocos si sarea, pana ce zaharul este complet topit. Se adauga untul topit, laptele si se amesteca pana ce se omogenizeaza.
Separat se amesteca faina cu praful de copt si se adauga in amestecul de ou si lapte, incet, pana ce se incorporeaza.
Se pune aluatul in forme de briose o lingura de aluat, patru cuburi de capsuni, iar o lingura de aluat, si apoi patru cuburi de capsuni.
Tava cu briose se introduce la cuptor preincalzit, la 180 de grade Celsius, caldura sus-jos pentru 25-30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *