Retete

Budinca de paste cu branza si ardei

Atunci cand fierbeti mai multe paste pentru o masa si nu stiti ce sa mai faceti cu ele, incercati aceasta reteta de budinca. Puteti folosi si o branza mai sarata, in functie de varsta copilului.

Ingrediente:
– o cana paste tricolore
– 3 linguri branza de vaci
– 2 linguri smantana
– 1 ou
– 1/2 ardei kapia rosu
– patrunjel verde
– piper

Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se pun la scurs in jet de apa rece.
Separat se bate oul si se amesteca cu branza, smantana, ardeiul taiat cubulete mici, patrunjelul si piperul.
La final se adauga pastele in sosul de branza si se amesteca bine.
Se unge o forma ceramica sau doua cu putin unt nesarat si se aseaza pastele. Incercati ca sosul sa acopere pastele pentru ca astfel nu se vor usca deasupra!
Se dau la cuptor, 160 gr pentru 35-40 min pana se rumenesc putin deasupra.
Se servesc calde! O bunatate pentru iubitorii de paste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *