Retete, Supe

Ciorba de legume cu paste

Pentru ciorba aceasta aveam alt plan, cu ceva carnita, insa carnita a fost uitata si a trebuit sa improvizam. Pastele au fost alegerea perfecta, a papat piticul cu mare pofta.

Ingrediente:
– o mana de paste fundite
– 2 morcovi medii
– 1 radacina patrunjel
– o ceapa alba mica
– o ceapa verde mica
– 1/2 ardei rosi kapia
– cateva rondele de zucchini
– frunze de patrunjel
– 2 linguri de bulion facut in casa fara sare
– o lingurita ulei de masline

Mod de preparare:
Legumele se taie cubulete si se inabusesc in apa cu putin ulei de masline. Se completeaza apoi cu apa (am folosit 750ml apa) si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga bulionul si frunzele de patrunjel tocate marunt.
Se adauga apoi pastele, se mai lasa 10 minute la fiert apoi se stinge focul.
Ciorba are un gust dulceag, datorita bulionului. Daca preferati un gust acrisor adaugati bors!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *