Aceasta este una din combinatile noastre preferate! Pentru cei care adora zmeura si gustul dulce acrisor, aceast mic dejun este perfect. Va propun sa il incercati!
Ingrediente:
– 200 gr fulgi de ovaz
– 300 ml lapte vegetal de ovaz
– o lingura fistic maruntit
– o lingura migdale maruntite
– cativa stropi de miere/ curmale
– banane, zmeura, fistic pentru decor
Mod de preparare:
Fisticul si migdalele se maruntesc la robot, impreuna cu fulgii de ovaz si curmalele hidratate. Acest amestec se poate face cu o zi inainte si se poate pastra intr-un borcan.
Laptele impreuna se pune la fiert si se adauga apoi mixul de ovaz.
Se fierbe 5-10 minute pana cand amestecul se ingroasa si laptele se absoarbe de tot.
Daca alegeti sa folositi mierea ca si indulcitor, atunci o adaugati pa final inainte de servire.
Pentru decor am folosit cateva felii de banana, zmeura si fistic macinat.