Desert, Retete

Panna cotta cu magiun de prune

Panna cotta, sau celebrul gris cu lapte realizat mai altfel :). Reteta are la baza o reteta de-a Cosminei, care noua ne place foarte mult, doar ca eu am adaptat-o dupa gustul nostru.

Reteta Cosminei o gasiti aici:

Panna cotta cu gris si piersici

Ingrediente:
– o lingura de gris integral
– 150 ml lapte
– o lingura mascaprone
– o lingurita migdale
– o lingurita fulgi de cocos
– o lingurita magiun de prune fara zahar

Mod de preparare:
Se fierbe laptele, apoi se adauga in ploaie grisul si se amesteca constant. La final se adauga mascarpone, fulgii de cocos si migdalele maruntite fin.
Compozitia se pune intr-un recipient si se da la frigider timp de min o ora.
Se serveste rece cu magiun de prune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *