Desert, Retete

Paste in lapte cu nuca si miere

Desertul acesta imi aduce mereu aminte de copilarie, iar mirosul de lapte si nuca a atras toata familia la masa! Bebe l-a apreciat foarte mult, asa ca va invit sa il incercati.

Ingrediente:
– o canita de paste
– 200 ml lapte
– un cub de unt
– nuca pecan
– miere
– seminte de chia

Mod de preparare:
Se pune laptele la fier si apoi se adauga pastele. Se lasa la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, eu am lasat 10 minute si apoi se scurg.
Din laptele in care au fiert pastram cam 30 ml si il punem pe foc, impreuna cu un cubulet de unt si nuca pecan maruntita, pana se topeste untul si se inmoaie putin nuca. Sosul obtinut il amestecam cu pastele si presaram deasupra cativa stropi de miere si seminte de chia rasnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *