Retete

Taietei lati cu ciuperci si smantana

Pastele sunt preferatele copiilor, nu exista reteta cu paste pe care baietelul meu sa o refuze. Iar combinatia cu ciuperci e preferata lui.

Ingrediente:
– taietei lati facuti in casa
– 5 ciuperci mari
– 1/2 ceapa alba mica
– 1 catel usturoi
– o lingura smantana
– un cub unt
– patrunjel
– piper

Mod de preparare:
Se pune apa cu un strop de ulei de masline la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga taieteii lati si se lasa cam 10 min, pana se inmoaie.
Ciupercile se curata ai se pun la fiert, apoi se taie bucatele mici.
Ceapa se taie marunt si se pune la inabusit cu putin ulei de masline si apa. Se adauga apoi ciupercile, untul, patrunjelul si la final smantana. Punem un praf de piper si gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *