Desert, Retete

Budinca cu ricotta si zmeura

Budinca aceasta am incercat-o cu toate variantele de branza dulce si fructe, insa aceasta combinatia s-a dovedit a fi preferata noastra. Va propun sa o incercati si sa imi scrieti varianta voastra preferata!

Ingrediente:
– 2 oua
– 200 gr ricotta
– o banana mare
– stafide
– 6 linguri de gris
– zmeura
– unt nesarat

Mod de preparare:
Ouale se bat si se amesteca cu banana pisata fin. Se adauga ricotta, stafidele, grisul si se incorporeaza totul cu ajutorul unei spatule.
Se unge un vas ceramic cu unt si se adauga compozitia. Deasupra se aseaza cateva bucati de zmeura din loc in loc.
Se da totul la cuptor 150 gr pentru 30 minute.
Cantitatile folosite sunt pentru o portie mai mare de budinca, insa daca doriti sa o serviti o data la o masa, injumatatiti cantitatile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *