Retete

Ciuperci umplute cu branza

Un preparat rapid si gustos, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Daca va plac ciupercile umplute, e musai sa incercati si aceasta combinatie!

Ingrediente:
– 8 ciuperci Champignon
– 1 ou
– ceapa verde
– o bucata mozzarella
– o bucata telemea desarata
– o bucata cascaval
– piper
– boia
– turmenic
– patrunjel verde

Ciupercile se curata si se spala, apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt.
Se bate oul si se adauga piper, boia si turmenic dupa gust. Mozzarella, telemeaua si ceapa verde se taie cubulete mici si se adauga in amestecul de ou si condimente.
Se umple ciupercile cu acest amestec, iar deasupra se presara cascaval ras.
Se dau la cuptorul preincalzit, 180 gr pentru 30-40 min pana ciupercile se inmoaie iar branza se rumeneste frumos.
Dupa ce se scot din cuptor se presara putin cascavl ras si patrunjel verde.
Sunt bune atat calde cat si reci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *